Tagged: 

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • Author
    Posts
  • #2041
    Avatarahmed
    Supported

    Hi,

    The demo import doesnt seem to work properly. can you resolve it?

    #2087

    Hi there,
    We have import sample data for you
    If our help can make your site perfect now, please vote our theme 5 stars on themeforest 

    Thanks and have a nice day!

    #2091
    Avatarahmed
    Supported

    Hi,

    Thanks for the import.

    Can you tell how can i save the homepage so in case in future, if i need to restore website, i do not have to contact support for this.

    Also i cant see an option to enter additional tags, scripts in head and body section. Is this available in theme or we will need to add a plugin to do that?

    #2097

    Hi again,

    #1. Case 1: To save Home page template, please go to edit page with Elementor -> Save as Template -> Save with our template name: https://prnt.sc/vu72h2

    When you want to restore template, you can insert template again.

    Case 2: Use Plugin Duplicator
    to backup all your website.

    #2. Case 1: add code into file functions.php ( child-theme)

    add_action('wp_head','my_analytics', 20);
    function my_analytics() {
        ?>
        your-code
        <?php
    }

    Case 2: Use Plugin Insert Headers and Footers, you installed it

    #2194
    Avatarahmed
    Supported

    Hi,

    There is a bug in wishlist.

    Lets say i added 2 products in the wishlist. the header (on desktop) and the footer bar (on mobile) shows the count as 2 next to wishlist icon. Now when we remove the products from the wishlist, instead of the product count being 0, its still showing 2. i tried refreshing the page but still the same. Can you check why this is happening.

    #2196
    Avatarahmed
    Supported

    Same is the case with cart icon. when we remove any item, the item count over the cart icon still remains the same.

    #2197
    Avatarthakira123
    Supported
    This reply has been marked as private.
    #2205

    Hi @ahmed

    Your issue from LiteSpeed Cache Plugin, please recheck cache config when you use this plugin.

    #2206

    Hi @thakira123,

    Please send Admin web account for me, I will check and help you.

    #2217
    Avatarthakira123
    Supported
    This reply has been marked as private.
    #2218

    Hi @thakira123,

    Please check your account, I can’t login your site: https://prnt.sc/vw7n07

    #2220
    Avatarahmed
    Supported

    Hi,

    I tried disabling litespeedcache plugin but still same issue is there. you can try it

    #2222
    Avatarthakira123
    Supported
    This reply has been marked as private.
    #2226

    Oh sorry, I have just checked our demo and find the problem same as your issue.

    Our team will check and fix it soon.
    Please waiting.

    #2227
    Avatarahmed
    Supported

    Ok i will wait. but please update on this ticket once you have found the solution.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)

You must be logged in to reply to this topic.